"/> Over Military Master Models - www.militarymastermodels.nl

 Military Master Models

Sinds mijn jeugd heb ik mij altijd bezig gehouden met modelbouw als hobby. Uiteindelijk is mijn modelbouw hobby uitgegroeid tot het vervaardigen van militaire beelden. In de toekomst kan dit worden uitgebreid met beelden voor b.v de Politie, Brandweer en alles wat maar wenselijk is. Military Master Models is opgericht op 01-01-2013. 

U ziet hier handgemaakte modellen.  De beelden die u nu ziet op mijn site zijn met name militaire beelden omdat ik werk bij Defensie, bij de Luchtmobiele Brigade. Met de 24 jaar ervaring bij Defensie en mijn uitzendervaring kan ik aan veel wensen en opdrachten voldoen, met name voor militairen en veteranen. 

Ik ontwerp en maak de beelden in mijn vrije tijd. Alle beelden zijn met de hand gemaakt. Een beeld is ook niet exact hetzelfde als een ander beeld en zal ook nooit exact hetzelfde kunnen worden gemaakt als op getoonde foto’s. Verschil zit hem vaak in de kleur of stand van handen en hoofd.

Mijn beelden worden verkocht in deze webshop. Ik heb geen thuiswinkel op het postadres. Het vervaardigen van de beelden doe ik thuis in mijn workshop. Hieronder enkele foto,s van mijn workshop

  

Opdrachten neem ik ook aan, om een goed beeld te produceren zijn er veel foto’s nodig van de verschillende aanzichten van het object of persoon waarvan een beeld moet worden vervaardigd. U kunt altijd een mail sturen naar info@militarymastermodels.nl  voor verdere afspraken. Houd rekening met een kleine aanbetaling voor het ontwerp van het beeldje. Dit omdat het ontwerpen kosten met zich mee brengt.

Kleine partijen heb ik op voorraad en zullen dan ook binnen 2-10 werkdagen geleverd worden. Voor grote partijen of vragen kunt u een mail sturen naar info@militarymastermodels.nl

Mvg Marc Aelmans.